Paper less boekhouden

Wilt u uw facturen verwerken tot 100% accurate digitale documenten die automatisch integreerbaar zijn in uw boekhoudsoftware, dan is “Paper Less boekhouden” de oplossing.

 

 

Paper Less boekhouden” is onze online service voor boekhouders en financiële afdelingen van organisaties om facturen om te zetten naar elektronische facturen (UBL) die u rechtstreeks kan downloaden in uw boekhouding.

  1. U e-mailt uw digitale en gescande facturen naar onze beveiligde FTP-server.
  2. Onze zelfontwikkelde Content Extractie-software extraheert alle benodigde data uit de facturen.
  3. Onze in-house operatoren controleren de geëxtraheerde data waaraan de software twijfelt zodat u erop kan vertrouwen dat het resultaat altijd 100% accuraat is.
  4. We zetten de digitale data om naar elektronische facturen in het UBL formaat van uw boekhoudpakket.
  5. We exporteren de digitale facturen naar uw boekhouding (uw goedkeuringsprocessen, uw digitaal archief enz.)
  6. U controleert of het boekingsvoorstel overeenstemt met de in uw boekhoudprogramma opgeslagen boekingsregels en valideert het.

 

 

Tijdbesparend
U bespaart niet alleen tijd door foutgevoelig administratiewerk te automatiseren. Omdat u alle boekhoudkundige stukken digitaal bij de hand hebt, gaat ook de opmaak van uw financiële overzichten en aangiften een pak vlotter.

Online oplossing
Het enige wat u nodig hebt om 24/7 facturen te kunnen aanleveren,
zijn een smartphone of een scanner en e-mail.

Eenvoud vanaf de bron
U scant uw facturen eenvoudigweg in bulk naar 1 Pdf of Tiff, zonder scheidingsbladen tussen de facturen of de noodzaak om voor elke factuur een apart bestand te creëren.

Geen tool maar een service
Een OCR-tool herkent doorgaans slechts 70% van de data.
Met de inzet van onze operatoren die de geëxtraheerde data controleren, kan u erop vertrouwen dat onze resultaten altijd 100% accuraat zijn.

Flexibel
Verandert u morgen van boekhoudpakket, dan passen wij het formaat van de elektronische factuur (UBL) eenvoudig aan, zonder infrastructurele kosten.

 

Paper less boekhouden